Csütörtök, 2024-04-25, 11:27 AM
Üdvözöllek, Vendég | RSS
Menü
Keresés
Főoldal » 2014 » Március » 4 » Batman: Arkham Knight bejelentés
5:31 PM
Batman: Arkham Knight bejelentés
Néhány nappal ezeletőtt a GameStop egyik alkalmazottja nyilatkozatot tett, miszerint március 3-án új Batman játék kerül majd bejelentésre. Ezt akkor senki sem erősítette meg, de már napok óta érezni lehetett, hogy valami nagy bejelentésre készülnek a Warner Brothers háza táján. 



Elérkezett Március 3-a, és sokunk legnagyobb örömére a Warner Brothers bejelentette az Arkham széria negyedik - befejező - részét, az Arkham Knight-ot.


A fináléban Batmannek szembe kell néznie élete eddigi legnagyobb fenyegetésével, melynek célpontja az a város, aminek védelméért felesküdött. Madárijesztő visszatér, hogy egy csapatba egyesítse a legnagyobb gonosztevőket, többek között Pingvint, Két Arcot és Harley Quinnt, hogy mindörökre végezzenek a Sötét Lovaggal.

A Batman: Arkham Knightban (Arkham Lovag) próbálhatják ki a játékosok először az új dizájnt kapott Batmobilt is, mely az eddig megismert játékmenettel együtt különleges élményt nyújt majd, ahogy Gotham Város utcáin és egén száguldhatunk keresztül.

A Batman: Arkham Knight 2014-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, és Playstation 4-re egyaránt.




Megtekintések száma: 1090 | Hozzáadta:: Sorven | Címkék (kulcsszavak): batman arkham knight warner brother | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Bejelentkezés