Kedd, 2024-03-19, 4:36 AM
Üdvözöllek, Vendég | RSS
Menü
Keresés
Főoldal » 2016 » Augusztus » 5 » Helyzetjelentés
12:27 PM
Helyzetjelentés
Sziasztok!

Sok idő telt el, mióta kiadtuk a betát. Hamarosan a végleges verzió is megosztásra kerül. Azonban most összeszedem nektek, hogy mit is várhattok el a véglegesben, mi az ami javításra kerül, s mi az ami nem.

Helyesírási hibák és elgépelések: Amennyire tudjuk a végleges verzióban ezek javítva lesznek. Igyekszünk mindent kiküszöbölni.
Angol mondatok: Egy csekély része javításra kerül, azonban azokon a pontokon, mikor a játék egy részén csak angol résszel találkoztatok, mint Alfred és Batman beszélgetése, vagy Pingvin hajóján a kaszinó környékén azok angolul maradnak. Ennek az oka, hogy a fájlok közt egyszerűen nem találtuk meg ezeket a szövegfájlokat. Kerestük őket, de sajnos nem jártunk sikerrel. Amennyiben valakinek van ötlete e téren, vagy esetleg sikerül kinyernie, szívesen várjuk, örömmel lefordítanánk.
Cold Cold Heart: A játék DLC-jét nem tervezzük lefordítani. Ennek egyik oka, hogy ez ismét sok időt venne igénybe. A másik oka, hogy itt is vannak fájl problémák, több fájl más, mint az alapban, sok idő lenne mindent újrakezdeni, amire már sajnos nekünk sincsen energiánk és kedvünk. Amennyiben viszont valaki tervezi a fordítását, az nyugodtan szólhat nekünk, szívesen segítünk benne. A DLC INT fájljai le vannak fordítva, de ezeket is hiába illesztjük be az angol helyére, a játék angolul marad.
Megtekintések száma: 2371 | Hozzáadta:: Gábor3 | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 6
6 Ádám  
0 Spam
A videó amikor bemutatja a bérgyilkosokat az elején, az is olyan, hogy nem lesz magyar a fájlok miatt? Mondjuk ott angol felirat sincs. Egyébként már vagy 10x végigvittem a játékot. Egyszerűen megunhatatlan :D

5 adam  
1 Spam
Már nagyon várjuk!

4 NagySandor  
1 Spam
Sziasztok! Arra esetleg van lehetőség hogy német hanggal és magyar felirattal működjön a játék? Sajnos nekem eddig csak angol/magyar megoldást sikerült összehoznom... Válaszotokat előre is köszönöm.

3 tomiii111  
1 Spam
Megkérdezhetem hogy Kb-mikorra fog megjelenni a rendes magyaritás nagyon szeretném már játszani és köszönöm nektek hogy el készítitek:D

1 adam  
1 Spam
Az a helyzet, hogy mikor megjelent a játék, olyan szinten bonyolultnak tűnt, többet bele sem léptem. Batman-fan lévén pedig azóta is (2013!) gyötör, hogy játszani akarom, játszani akarom, de nem értem! Tudok angolul, beszélem, de ez a játék túl sok így angolul a menürendszer, a fejlesztések és a story miatt. Szóval igen, évek óta várok rá és Isten ments, hogy siettesselek benneteket, örök hálám, hogy csináljátok, minden tiszteletem a Tiétek, de arra lennék kíváncsi, hogy kb. mikorra lesz 100% tökéletes? :)
Mivel eléggé kritikus vagyok, ezért sajnos nem tudom beérni a bétával! :P

2 Gábor3  
1
Most mondok neked egy dátumot, de ezt ne vedd készpénznek. Ez egy betervezett dátum csak. Jövőhéten szeretném lezárni a fájlok javítását, és az utánalévő héten kiadni a teljeset.

Név *:
Email *:
Kód *:
Bejelentkezés