Péntek, 2024-03-29, 7:29 AM
Üdvözöllek, Vendég | RSS
Menü
Keresés
Főoldal » 2015 » Június » 7 » MÉG SEMMI SINCS VESZVE!
12:40 PM
MÉG SEMMI SINCS VESZVE!
Sziasztok!

A magyarázat:
Nagyon rég volt már friss az oldalon, ezúton is elnézést kérnék mindenkitől. Már nagyon rég elkezdődött a magyarítás készítése, eleinte még jól ment, de sajnos az utóbbi időben szinte teljesen leállt. A probléma az, hogy a fordítói csapat szinte teljesen széthullott. Voltak emberek, akik sokat, vagy legalább tettek valamit a fordításért, ezúton is köszönöm nekik, azonban számos tag egyszerűen elérhetetlenné vált. Sorven próbálta felvenni sokukkal a kapcsolatot, de nem válaszolnak, az emberek másik részének pedig ideje nincs ezzel foglalkozni. Sorven is jelenleg államvizsgázik, rengeteget tanul és dolgozik, így most neki sincs ideje komolyabban a magyarítással foglalkozni. Így pedig sajnos, hogy senkinek sincs ideje, vagy egyszerűen nem elérhető, pár ember nem tudja megoldani az egészet.

A megoldásról:
Természetesen még nincs semmi sem veszve. Igaz, jelenleg elég vacakul mennek a dolgok, de éppen ezért van most a fordító csapatnak szüksége rátok. Bárki, aki szeretne nekünk segíteni, szeretné, hogy befejeződjön a projekt az mindenképp vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben. Szerencsére már a vége felé tart a dolog, így már nincs annyi szöveg, ami várja a fordítást. Lektort is szívesen fogadunk, aki képes ellenőrizni, hogy megfelelően jól van e lefordítva a szöveg, s netán kijavítani a hibákat.
Amennyiben lenne olyan ember, ki átszeretné venni az egész projektet, arról is lehet szó. Ez esetben Sorvenhez forduljon az illető.

Követelmények:
- Angol tudás (fordítónál elég egy átlagos szint, lektornál magas szintű kell, nyilván, hogy képes legyél mindent kijavítani minőségien)
- Minimális szabadidő
- A játék ismerete

Jelentkezni Sorvennél, vagy nálam tudtok:
kistarcsa@gmail.com
vagy
sipi94@gmail.com

Szóval bárki aki segítene, azt szívesen fogadjuk, itt az idő hogy, ha képes vagy rá, akkor tegyél annak érdekében, hogy a játék fordítása elkészüljön. Sokatok várja már, lépjenek elő azok, kik tennének is ennek érdekében. smile
Megtekintések száma: 2682 | Hozzáadta:: Gábor3 | Címkék (kulcsszavak): fordítás, helyzetjelentés, magyarítás, batman | Helyezés: 3.3/7
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Bejelentkezés