Kedd, 2021-03-02, 7:40 PM
Üdvözöllek, Vendég | RSS
Menü
Keresés
Főoldal » 2016 » Április » 27 » Vizsgák!
4:57 PM
Vizsgák!
Sziasztok!

A munkálatok kicsit lelassultak, ez sajnos pár hétig így is lesz, mivel több vizsgám is lesz nemsokára, így most a tanulás élvezi az elsőbbséget. Természetesen továbbra is haladunk, amennyire tudunk.
Megtekintések száma: 1250 | Hozzáadta:: Gábor3 | Helyezés: 2.7/7
Összes hozzászólás: 10
1 Spam
8 Takker   [Bejegyzés]
Hali mesterek! a Világért sem akarok beszólni de egy Assassin's Creed Unityt sikerült lefordítani 3 hónap alatt ti meg lassan 3 éve ezzel szívtok...Vagy csináljátok rendesen vagy pedig hagyjátok hogy más le fordítsa

3
9 Gábor3   [Bejegyzés]
Talán a Unity-nál nem volt kétszer, háromszor csapat feloszlás, nem kellett állandóan ezért új tagokat keresni és emiatt nem voltak hónapos szünetek. Nem beszélve a technikai, fájli hibák kiküszöböléséről és egyéb meg nem osztott problémákról. Értem, hogy egysíkúan gondolkodsz, ez nem a te hibád, ilyen vagy, de szívesen odaadom a projektet és gyűjts önállóan csapatot, fájlkezelőt és add ki pár héten belül.

1 Spam
10 mesterferenc1983   [Bejegyzés]
Te mekkora egy paraszt vagy, miért nem fordítod le magadnak ha ekkora ész vagy!?!?!?! angry

1 Spam
7 AceKing6   [Bejegyzés]
Most komolyan létezik egyáltalán ez a magyarítás, vagy csak a népet hülyítitek vele?:)

-1 Spam
6 garcsikferenc4   [Bejegyzés]
Szerintem legyen mindenki türelemmel ! Sok sikert a vizsgához és utána jöhet a magyarosítás ! nekem is nagyon kellene mert addig nem kezdek bele, de hajrá a vizsga fontosabb és utána adjátok ki a közel 100%os fordítást! Ja és nagy köszönet a munkátokért !

-1
5 Gábor3   [Bejegyzés]
Jelenleg nincs telepíthető verziónk. Tudom, hogy már nagyon szeretnétek játszani, de legyetek továbbra is türelemmel. A tesztelés folyamatosan megy, már rengeteg hiba látott napvilágot, igyekszünk kijavítani őket.

1 Spam
4 orkodo   [Bejegyzés]
Szia! Nem szoktam írogatni, de most kivételesen megteszem.
Ez a béta verzió nekem is bejönne, 2 hétig most szabin vagyok legalább hadd lehessen jelentkezni rá. Páran végigtoljuk jegyzeteljük a hibákat, majd elküldjük neked. Mikor SIKERESEN végeztél a vizsgáiddal már csak javítanod kell a hibákat. Mindenki jól jár.
UI ez csak egy ötlet természetesen, sok sikert és kitartást!

0 Spam
3 robertmicsko29   [Bejegyzés]
Szaerintem is jó lenne egy béta verzió!

1 Spam
2 farkas19920614   [Bejegyzés]
Esetleg egy béta verziót nem lehetne kapni? Elég régóta el szeretném kezdeni a játékot, de angolul nem álltam még neki! Az előző összes részt végig toltam már!

1 Spam
1 Tibor   [Bejegyzés]
Sok sikert a vizsgádhoz! smile

Név *:
Email *:
Kód *:
Bejelentkezés