Péntek, 2024-03-29, 6:48 AM
Üdvözöllek, Vendég | RSS
Menü
Keresés
Főoldal » 2016 » Április » 27 » Vizsgák!
4:57 PM
Vizsgák!
Sziasztok!

A munkálatok kicsit lelassultak, ez sajnos pár hétig így is lesz, mivel több vizsgám is lesz nemsokára, így most a tanulás élvezi az elsőbbséget. Természetesen továbbra is haladunk, amennyire tudunk.
Megtekintések száma: 1512 | Hozzáadta:: Gábor3 | Helyezés: 2.7/7
Összes hozzászólás: 10
8 Takker  
1 Spam
Hali mesterek! a Világért sem akarok beszólni de egy Assassin's Creed Unityt sikerült lefordítani 3 hónap alatt ti meg lassan 3 éve ezzel szívtok...Vagy csináljátok rendesen vagy pedig hagyjátok hogy más le fordítsa

9 Gábor3  
3
Talán a Unity-nál nem volt kétszer, háromszor csapat feloszlás, nem kellett állandóan ezért új tagokat keresni és emiatt nem voltak hónapos szünetek. Nem beszélve a technikai, fájli hibák kiküszöböléséről és egyéb meg nem osztott problémákról. Értem, hogy egysíkúan gondolkodsz, ez nem a te hibád, ilyen vagy, de szívesen odaadom a projektet és gyűjts önállóan csapatot, fájlkezelőt és add ki pár héten belül.

10 mesterferenc1983  
1 Spam
Te mekkora egy paraszt vagy, miért nem fordítod le magadnak ha ekkora ész vagy!?!?!?! angry

7 AceKing6  
1 Spam
Most komolyan létezik egyáltalán ez a magyarítás, vagy csak a népet hülyítitek vele?:)

6 garcsikferenc4  
-1 Spam
Szerintem legyen mindenki türelemmel ! Sok sikert a vizsgához és utána jöhet a magyarosítás ! nekem is nagyon kellene mert addig nem kezdek bele, de hajrá a vizsga fontosabb és utána adjátok ki a közel 100%os fordítást! Ja és nagy köszönet a munkátokért !

5 Gábor3  
-1
Jelenleg nincs telepíthető verziónk. Tudom, hogy már nagyon szeretnétek játszani, de legyetek továbbra is türelemmel. A tesztelés folyamatosan megy, már rengeteg hiba látott napvilágot, igyekszünk kijavítani őket.

4 orkodo  
1 Spam
Szia! Nem szoktam írogatni, de most kivételesen megteszem.
Ez a béta verzió nekem is bejönne, 2 hétig most szabin vagyok legalább hadd lehessen jelentkezni rá. Páran végigtoljuk jegyzeteljük a hibákat, majd elküldjük neked. Mikor SIKERESEN végeztél a vizsgáiddal már csak javítanod kell a hibákat. Mindenki jól jár.
UI ez csak egy ötlet természetesen, sok sikert és kitartást!

3 robertmicsko29  
0 Spam
Szaerintem is jó lenne egy béta verzió!

2 farkas19920614  
1 Spam
Esetleg egy béta verziót nem lehetne kapni? Elég régóta el szeretném kezdeni a játékot, de angolul nem álltam még neki! Az előző összes részt végig toltam már!

1 Tibor  
1 Spam
Sok sikert a vizsgádhoz! smile

Név *:
Email *:
Kód *:
Bejelentkezés