Szombat, 2024-03-30, 8:51 AM
Üdvözöllek, Vendég | RSS
Menü
Keresés
Főoldal » 2016 » Június » 30 » LETÖLTHETŐ A BETA! - és nem 23:59-kor raktuk ki :p
11:17 AM
LETÖLTHETŐ A BETA! - és nem 23:59-kor raktuk ki :p
Sziasztok!

Végre, hosszú idő után játszhattok a játékkal magyarul. Fontos kiemelni, hogy ez még csak Beta verzió, ami a következőket jelenti:
- Néhány sor szöveg amely angolul maradt és nem találtuk meg egyik fájlban sem, hogy hol lehetnek
- Olyan átvezető videók, melyekben nem jelenik meg a felirat, amely a játék komplikált dekódolási procedúrája miatt lehet
- Hibásan megjelenő mondatok mindenféle ismeretlen karakterekkel, amelyet sikerült kiküszöbölnünk, de ettől még helyenként újra megjelenhetnek
- Mivel az elején úgy tűnt, hogy a játék nem támogatja a hosszú magánhangzókat (ű,ő, stb.) ezért ezeket mindenhol lecseréltük rövid karakterekre. Időközben sikerült megoldani ezt a problémát, viszont előfordulhat, hogy nem mindenhol lett visszacserélve a hosszú karakter, így előfordulhatnak ebből adódóan vegyesen előforduló szavak.

A fordítás teljes mértékűnek tekinthető, több tesztelésen is átment.
Mivel még csak Beta, így bármi javításra valót találtok, számítunk a segítségetekre, hogy minél jobb lehessen a végleges verzió. Az alábbi email címre küldjétek el az észrevételeiteket: sipi94@gmail.com
Az angol szövegekkel tisztában vagyunk, azokat nem kell jeleznetek.

A magyarítást itt tudjátok letölteni:
Magyarítás letöltési helye.
Megtekintések száma: 4136 | Hozzáadta:: Gábor3 | Helyezés: 5.0/3
Összes hozzászólás: 411 2 3 »
41 Bucsek  
0 Spam
Óóóóóóóóóó én mekkora balfácán vagyok...
Rossz játékot vettem meg annó...
Azt hittem ez a black gate edition valami felturbózott változat... erre kiderül, hogy igazából teljesen más játék.. jézusom, pedig még annó steamen megvettem a sima originst, utána láttam ezt, és na mondom, akkor visszatérítést kérek, és megveszem ezt, mert azt írták, hogy ez ugyanaz, csak több küldetés stb...

jézusom... :D

40 Bucsek  
0 Spam
Üdv,
nekem a Black Gate edition van meg steam-en és ugyanaz a bajom, hogy nem tudom egyik mappába se installálni a cuccost...

valami ötlet?

38 tomiii111  
0 Spam
Nekem az a problémám hogy a tallózás közben nem engedi sehová feltelepíteni nem jön ki az ok gomb mit tegyek??

39 dimenylevente  
0 Spam
Próbáltad simán csak a Batman Arkham Origin mappára kattintva?

37 neesonliam38  
1 Spam
Egy apró hibát szeretnék jelezni: Amikor a Falcon hajóhoz megyünk a játék legelején, akkor az egyik ember amit mond külföldi nyelven jelenik meg. Nem angolul hanem valami mexikó spanyol?

36 mokka1978  
0 Spam
Sziasztok!
Még egyszer köszönöm a magyarítást,és a rá fordított időt!Nem most kezdtem a játékokat,végig vittem már egy pár játékot magyarul,amik szintén jók voltak.Erre a batman arkham origins-re a blck box-os verzióra többé kevésbé sikerül felraknom a magyarítást,ami bead nem lehet felül írni fájlokat azokon átugrottam,ezért van ami magyar,és van ami angol,mert nem tudta mindet felül írni.A hozzászólásommal NEM szándékozom,és NEM is szoktam kritizálni senkinek a munkáját,sőt,én minden ráfordított időért hálás vagyok,és minden tiszteletem azoknak akik értenek az ilyen dolgokhoz, és nem is szoktam siettetni semmit én türelmes vagyok,kész lesz amikor kész lesz.Viszont a visszajelzések szerintem jó dolgok bizonyos kereteken belül,mert lehet egy két dolog a készítőnek nagy segítség,mert nem mindenkinél jelentkezik ugyan az a hiba,és ez nagy segítség lehet a készítőnek,mert vannak akik a 100% törekednek. 
azért raktam be mert lehet a Complet Edition a legjobb,meg eredetiben.Én nagyon szeretem a Black Box,os verziókat talán azért mert eddig még mindegyik játék elindult nem kellet crack után kutakodni,és visszatérve nem értem miért csak a végén engedi a fájlok felül írását,amikor a magyarítást telepíteném.
http://kepkezelo.com/images/eji8b2iugv48zz5qbshd.jpg

35 Ádám  
1 Spam
Nagyon jó lett a magyarítás!!! Akinek meg nem megy, annak én is azt tanácsolom h vegye meg, vagy pedig szánjon rá egy kis helyet és töltse le a complete edition-t, mert azzal fog működni.

25 mokka1978  
0 Spam
Sziasztok!
Nekem a BLACK BOX verzió van meg,lehet tudni mi miatt nem tudom rá telepíteni a magyarítást?Nem szeretném letölteni a complete editiont mert az 28 giga,a black box-os meg nem egész 10 giga.A magyarítást nagyon szépen köszönöm,és már kétszer telepítettem fel a játékot,de nem engedi.

26 neesonliam38  
0 Spam
Veed meg eredetibe a játékot és azzal nem lesz gond!

27 mokka1978  
-2 Spam
Szia köszönöm a válaszod,ez mekkora nagy segítség volt eszembe sem jutott volna,hogy ilyet is lehet  hands

28 neesonliam38  
1 Spam
Egyébként a Black Blxo-os verzóval is működik4 wink

29 mokka1978  
-2 Spam
Szia!
Nekem valamiért nem engedi,a telepítésnél ezt írja "Nincs regisztrációs bejegyzés a játékról" stb,ha kikeresem a feltelepített játék mappáját,és telepíteni szeretném,itt meg ezt írja"Nem sikerült módosítani a fájlt"Itt leírja melyik fájlokat nem sikerül felülírnia,és a végén"Lépj kapcsolatba a készítővel!"

30 neesonliam38  
2 Spam
Na most, vagy rossz mappát adtál meg, vagy pedig, nem működik azzal a verzióval. Viszont, a Complete Edition-al megy rendesen.

31 mokka1978  
-2 Spam
Szia nekem a játék black box-os ami írtam,és 6.0-ás verziójú,de a magyarítást nem találom milyen verziójú lehet.

32 neesonliam38  
1 Spam
Szerintem az mindegy, mertén a Complete Edition-t szedtem le a Black Blox-osat; és rendesen működik. Esetleg te csinálsz valamit rosszul például: Rossz mappát adsz meg stb...

33 mokka1978  
-2 Spam
Szia nem tudok neki rossz mappát adni,mert nem jelenik meg az OK gomb,és hiába kattogtatok a mappákra nem csinál semmit,csak így adja be az OK gombot "C:\Program Files (x86)\Batman Arkham Origins",Még egy eszembe jutott,bocs ha hülyeséget kérdeznék,de a magyarítás az támogatja a Windows 10-et?Mert nekem az van,és a játék arra van feltelepítve,vagy még talán azt lehetne,hogy amit te írsz Complete Edition,annak azt a fájlát valahonnan beszerezném,amit felül kellene írnia.

34 neesonliam38  
1 Spam
Na akkor tisztázzuk: Win10-nek semmi jelentősége. Amúgy a játék akkor a C meghajtóra van felrakva, vagy ha nem oda, akkor hova? Mert ahova fel van telepítve oda kell rakni, na most egy példa: Én csináltam egy Batman Arkham Origins mappát. Oda feltelepítem a játékot. Utána elindítom a magyarítás telepítését, kiválasztom a játék gyökér mappáját. (Szóval van  a mappa amit megcsináltál, és abba amikor feltelepült a game csinál egy almappát a játék nevén. Abba kel telepíteni a magyarítást). wink

24 szitaarpad  
1 Spam
Ezer köszönet biggrin

23 Kriszta  
-1 Spam
Esetleg megtudnátok mondani nekem, hogy Complet Edition milyen verziószámú?
Biztos bennem van a hiba, de a játék menüjében sehol sem látom. Köszönöm.

21 gergelyhalasz01  
2 Spam
Sziasztok Kedves fordítok!

Szeretném nagyon szépen megköszöni a béta fordítást, szerintem remekül sikerült. Igazából szavakban nem lehet kifejezni hogy mennyire hálás vagyok érte. Sok erőt és kitartást a további fordításhoz!

22 Sorven  
1
Köszönjük szépen, örömmel halljuk! smile Természetesen tovább dolgozunk a fordítás tökéletesítésen és a DLC-k lefordításán is.

1-10 11-20 21-25
Név *:
Email *:
Kód *:
Bejelentkezés